Logo kliko

Ervaar het gemak van altijd een fris en fruitig afvalcontainer!

Uw bedrijfscontainers periodiek laten reinigen of wanneer het jullie uitkomt? En dat op een milieuvriendelijke wijze? Dan bent u bij Kliko Collectieven Almere aan het juiste adres! Naast het reinigen van de huisvuilcontainers kunt u ons ook inschakelen voor zakelijke afvalcontainers. Dit houdt in dat wij voor uw bedrijf zakelijk rolcontainers tot 1700 liter reinigen. Met Kliko Collectieven Almere bent u verzekerd van schone en hygiënische zakelijke containers.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in of vraag een vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook direct contact opnemen met onze klantenservice

Aanmelden in 3 simpele stappen

Meld je containers simpel en snel aan via de aanmeldformulier.  

1

Meld je kliko aan via de aanmeldformulier

Je kan kiezen tussen abonnementen en losse wasbeurten.

2

Kies je gewenste kliko's

Je kan kiezen uit: de 1100 liter container, de Plastic- en of de Duo kliko.

3

Wij komen je kliko's reinigen

Na je aanmelding komen wij je kliko's meteen na de eerstvolgende lediging al reinigen

De voordelen van containerreiniging

Voor zowel de GFT-, DUO als de PLASTIC- container komen wij graag bij je langs, eenmalig of periodiek. Zo heb jij een professioneel schoongemaakte en super fris ruikende container en het is niet belastend voor het milieu.

Klantenservice

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. De klantenservice is dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur.

Adviseur inplannen

Komt u er niet helemaal uit en/of heeft u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Boek online een afspraak in met een van onze vaste adviseurs. We komen graag bij u langs!

Overstappen

Wij verzorgen de volledige overstap. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Wel zo makkelijk. De schoonmaak loopt tijdens de overstap gewoon door.

Prijsvergelijker Almere | 2022

De prijsvergelijker is een handig hulpmiddel om snel een vergelijking te zien tussen de verschillende dienstverleners in Almere.

VvE | Vereniging van Eigenaren

Wij voorzien uw VvE graag van een professionele dienstverlening op maat.

Werken bij Kliko Collectieven

Klantenservice | Sales | Schoonmaak

Stage bij Kliko Collectieven

Wij leiden vakmensen op!