Kliko Collectieven Almere

Vacature reiniging

Reiniger | Technische dienst

Ben jij netjes, ordelijk, maar wil je ook graag in een leuke en gezellige omgeving werken? Dan is werken als schoonmaker bij Kliko Collectieven misschien wel iets voor jou!

Kliko Collectieven is op zoek naar parttime schoonmaak medewerker die in de ochtenden wil helpen met het schoonmaken van containers in Almere. Hierbij werk je in de middaguren van 12:00u tot 16:00u van maandag t/m vrijdag. Ideaal toch? Ook kun je hier voor langere periode aan de slag, Kliko Collectieven is voor een langere periode op zoek naar een geschikte schoonmaak medewerker.

Wij werken met leuke klanten uit de regio Almere en onze medewerkers zijn betrokken bij het bedrijf waar zij werken. Wil jij ook elke dag met een glimlach naar je werk gaan? Solliciteer dan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je bent geschikt voor de vacature als schoonmaak medewerker als je jezelf herkent in de volgende punten:

  • Je bent door de weeks (maandag t/m vrijdag) van 12:00u tot 16:00u parttime beschikbaar;
  • Enthousiasme vinden we het belangrijkst, daarom is er bij Kliko Collectieven geen minimale opleiding of ervaring vereist.
  • Je bent netjes, sociaal en hebt oog voor detail;
  • Je bent minimaal 3 jaar in het bezit van een Nederlands rijbewijs. hen) te komen!
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Almere.

Als containerreiniger bij Kliko Collectieven maak je op locatie de rolcontainers van zowel consumenten als zakelijke klanten schoon. Dit doe je met behulp van een vol geautomatiseerd reinigingsvoertuig waar de rolcontainer aan gekoppeld wordt. Met jouw servicegerichte houding zorg jij dat er geen klant wordt overgeslagen en de rolcontainer er op en top uitziet.

Wat bieden wij jou?