Kliko Collectieven Almere

Gemakkelijk overstappen

Overstappen vanaf een andere dienstverlener? Dat is heel eenvoudig. Controleer wanneer je huidige contract afloopt, meld je bij ons aan en wij regelen de rest voor je. Zo zeggen we je contract bij je huidige dienstverlener op. En we zorgen ervoor dat je containerreinigingen bij ons naadloos aansluit op je oude reinigingen. Geen zorgen dus dat je zonder containerreiniging komt te zitten.

Demo wasbeurt aanvragen

Plan hier je kosteloze demo wasbeurt in.

overstappen

Laat ons u overtuigen van ons kwaliteit!

U wilt overstappen van containerreiniging, maar weet het nog niet zeker?

Voordat u overstapt, bieden wij u een kosteloze reiniging aan op de door u gekozen container. 
Zo zit u niet meteen aan een abonnement vast, maar heeft u wel direct een indruk hoe wij de reinigingen uitvoeren.

Je bespaart minimaal €24,- per jaar!

Niet alleen voor energie, maar ook je containerreiniging vergelijken met actuele aanbiedingen kan lonen. Je mag altijd na een jaar overstappen. 

48 reinigingen per jaar!

Bij Kliko Collectieven Almere ontvangt niet alleen 24 reinigingen op uw DUO-container, maar ook 24 reinigingen op uw PLASTIC-container. Dus 2 x zoveel reinigingen voor minder geld!

900 overstappers per jaar
Succesvol afgemeld
100%

100% beter kwaliteit!

Onze voertuigen reinigen met 300 bar en constant schoon water. Onze medewerkers reinigen de binnen- en de buitenkanten en gebruiken desinfectie tegen ongedierte en maden. ongekend!

Reiniging in de zomer en de winter maanden

Doordat wij de schema van de gemeente volgens, reinigen wij het gehele jaar door en houden wij geen zomer of winterstop!

Adviseur inplannen

Komt u er niet helemaal uit en/of heeft u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Boek online een afspraak in met een van onze vaste adviseurs. We komen geheel kosteloos graag bij u langs!