Demo-wash service

Plan hier je kosteloze demo wasbeurt in.

Gemakkelijk overstappen

Overstappen vanaf een andere dienstverlener? Dat is heel eenvoudig. Maak gebruik van onze gratis overstapservice, wij helpen je graag verder!

Overstapservice

Wij zeggen we o.a. je lopende abonnement op bij de huidige dienstverlener en wij verzorgen de communicatie voor je.

Controle

Controleer wanneer je huidige contract afloopt, meld je bij ons aan via de website en wij regelen de overstap voor je.

Service

We zorgen ervoor dat je containerreinigingen bij ons naadloos aansluit op je oude reinigingen. Geen zorgen dus dat je zonder containerreiniging komt te zitten.

100% beter kwaliteit!

Wij nemen de tijd om je afvalcontainer grondig te reinigen. Onze machines zijn semi automatisch, dit houd in dat wij eerst met de hand reinigen en dan pas de machine. Zo houden wij onze kwaliteit hoog.

Kwaliteitsverschil

Onze voertuigen reinigen met 300 bar en constant schoon water. Onze medewerkers reinigen de binnen- en de buitenkanten en gebruiken desinfectie tegen ongedierte en maden. Ongekend!

Je bespaart minimaal €80,- per jaar!

Niet alleen voor energie, maar ook je containerreiniging vergelijken met actuele aanbiedingen kan lonen. Je mag altijd na een jaar overstappen. 

Prijsverschil

Doordat wij lokaal gelegen zijn, bespaar we op vaste lasten, denk oa aan brandstof of personeelskosten. Zodoende kunnen wij scherpe tarieven aanbieden.

Veel meer reinigingen per jaar!

2 keer zoveel containerreinigingen voor minder geld!

Meer reinigingen

Wij hebben vaste routes die wij elke dag rijden in Almere. Zodoende zijn wij elke week in de wijk. Staat je afvalcontainer buiten? Dan kunnen wij reinigen!

Reiniging in de zomer en de winter maanden

Wij reinigen je afvalcontainers het hele jaar door!

Constant reiniging

Doordat wij de schema van de gemeente volgen, reinigen wij het gehele jaar door en houden wij geen zomer- of winterstop!

Wij reinigen voor

acdevaart.nl